Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Асоціація велосипедистів Києва запускає онлайн-дослідження того, як пересуваються кияни за допомогою велосипеда. Дані, отримані в ході дослідження, допоможуть зробити якісний ривок місту у розвитку велосипедної інфраструктури, стверджують в Асоціації.

4152851724_40c59c05c1_z

В анкеті попросять пригадати та детально описати останній день, коли ви користувались велосипедом у Києві. Треба буде описати всі переміщення містом, велосипедні та не велосипедні. Заповнення анкети триває 20-30 хвилин. 

Організатори соціологічного опитування пояснюють, що воно проводиться, аби обґрунтувати фінансування побудови мережі велошляхів (скільки кожна витрачена на інфраструктуру гривня принесе місту коштів). Усі дані, що будуть зібрані у ході дослідження, будуть інтегровані в транспортну модель Києва. Наразі в цій моделі велосипеда як транспорта немає.

Крім того, дані допоможуть прогнозувати, чи буде попит на ті, чи інші веломаршрути, модель покаже в яких місцях буде ефективно розташовувати велопаркінги та як саме варто сполучати велосипед з громадським транспортом. 

В кінці року буде видана Концепція розвитку велосипедного транспорту Києва, яка, частково, базуватиметься на результатах дослідження.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button