Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З нагоди проведення загальнодержавних заходів, присвячених 75-м роковинам трагічних подій у Бабиному Яру, 29 вересня внесено зміни в режим роботи громадського транспорту міста.

transport-1

Фото: fotofact.net

З 12:00 до 19:00 буде закрито рух всіх видів транспорту по вулиці Лаврській (від площі Слави до вулиці Цитадельної).

З 15:00 до закінчення заходів станція метро «Дорогожичі» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід. Поїзди курсуватимуть повз станцію без зупинки. З 13:00 до 15:00 не працюватиме вихід з підземного переходу станції до урочища Бабин Яр.

З 17:00 до 22:00 можливе обмеження або закриття руху транспорту по вулицях: Лаврській, Дніпровському узвозі, Набережному шосе (від мосту Метро до вулиці Набережно-Хрещатицької), Набережно-Рибальській, Олени Теліги, Михайла Грушевського, Хрещатик (від Європейської площі до Майдану Незалежності), Михайлівській, Великій Житомирській, Січових Стрільців, Мельникова, Гаванському мосту, проспекту Степана Бандери.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button