Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У суботу вранці в громадському городі скверу саджатимуть озимину, ввечері дивитимуться українське документальне кіно. А в неділю покажуть німі єврейські мультфільми у супроводі живої музики.

mistosad-2

У суботу ГО «Місто-сад» – запрошує дорослих і дітей до громадського городу взяти участь у висаджуванні цибулинок на весняний врожай. Водночас гостям запропонують пошукати осінні ягоди, що вже дозріли. На думку організаторів, створення городів у сучасних мегаполісах – дуже важлива практика для дітей. Формат гри весело та ненав’язливо дає корисні навички, виховує почуття відповідальності за публічний простір. Город для дітей було створено навесні цього року.

Дата: 1 жовтня

Час: 12:00-14:00

mistosad-3

Ввечері того ж дня ГО «Місто-сад», компанія «Кіно просто неба» та Фестиваль Docudays UA в рамках проекту КіноСквер покажуть українські фільми про права людини.

У програмі показ короткометражних фільмів режисера Сергія Лисенка про громадські ініціативи, що з’явилися на Майдані. Це історії про волонтерів, військових медиків на Сході країни, інформаційні битви та боротьбу з розчаруванням. безкоштовні курси української мови, екіпажі швидкої медичної допомоги на передовій. Це стрічки: «Крим SOS», «Мова», «Хотабич і його команда», «Автомайдан», «Мир», «Євромайдан SOS». Герої цих фільмів – правозахисники, волонтери, військові медики, журналісти, прості люди, які змінили реальність у сучасній Україні.

Дата: 1 жовтня

Час: 20:00-22:00

mistosad-4

У неділю ввечері у Сквері Небесної сотні відбудеться «Німа мультфільма з роялем» – показ єврейських мультиків, присвячених Новому року (Рош а-Шана). Організатори обіцяють мультфільми на вічні теми з одночасно ніжним і драйвовим, сумним і веселим музичним супроводом автора проекту Майка Кауфмана-Портнікова.

Дата: 2 жовтня

Час: 19:40-21:00



Місце: Сквер Небесної сотні

Адреса: вул. Михайлівська, 24А

Вартість: Безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button