Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23389 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проект Kyiv metropolitan music spots дозволить музикантам офіційно платити в бюджет за оренду спеціально передбаченого для цього місця. Торги за місце відбуватимуться на відкритому аукціоні.

music-2

Основною ідеєю цього проекту є створення умов для органічної взаємодії пасажирів метрополітену і музикантів. Такий підхід заснований на ринковій моделі, в основні якої закладено можливість саме пасажирам обирати кого слухати. Для гри на музичних інструментах відводитимуться спеціальні місця, які відповідатимуть усім санітарним і протипожежним нормам безпеки, а також не будуть заважати потоку пасажирів.music-1

На сайті Київського метрополітену користувач зможе вибрати точку для гри (Music spot), ввести свої контактні дані, прийняти участь в аукціоні щодо оренди Music spots в певні години та оплатити орендну плату онлайн. Після виходу на точку він зацікавлений не просто грати, а й відшкодувати свою оплату шляхом отримання добровільних пожертвувань від пасажирів. У свою чергу пасажири можуть підтримати музиканта, якщо їм подобається його музика, чи ні.

Таким чином, ринкові умови забезпечують якість музики, максимальні надходження до бюджету та відсутність корупційних ризиків завдяки офіційній сплаті онлайн.

Для подальшого впровадження проекту музикантам, що потенційно хотіли би грати у метро офіційно, пропонують заповнити анкету. Детально концепцію проекту можна побачити за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button