Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

18-й міжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA, який проходитиме з 26 березня до 4 квітня, буде присвячено праву людини на здоров’я. Його слоган – «Повне одужання».

Організатори пропонують оцінити масштаб світових змін, які відбулися з початком пандемії коронавірусу. Люди звикли до масок, освоїли відеоконференції. Водночас стали підозрілішими: звикли тримати дистанцію з незнайомими людьми. Деякі родини, опинившись в ізоляції, відкрили для себе радість щирого спілкування й довіри, а деякі не витримали випробування цілодобовою близькістю. У світі зросла кількість випадків домашнього насильства.

«Ми поговоримо про нову міфологію, пов’язану з виникненням коронавірусу, про зміни в суспільстві, зокрема у подоланні бідності, корпоративній етиці, у сфері медичного обслуговування, комунікаціях, і про те, від яких прав людини довелося відмовитися в обмін на охорону здоров’я суспільства», – зазначають у Docudays UA.

Серед тем у фокусі фестивалю – проблеми, з якими звертаються до психологів, доступ до медичних послуг в умовах війни на Сході й у Криму, користь від медичного канабісу, дотримання прав матерів і батьків у пологових будинках тощо.

До розробки айдентики та фестивального ролику організатори долучили Анатолія Сурму — автора мультфільмів із Теофіполя Хмельницької області. На головній афіші – Санітар, а об’ємний шрифт на жовтому тлі нагадує дизайн упаковки від ліків.

Минулорічний Docudays UA був присвячений темам дитинства, молодості та дорослішання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button