Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23267 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
56015

Віталій Кличко створив у столиці штаб цивільної оборони, яким і було прийнято це рішення.

На засіданні штабу було вирішено демонтувати МАФи та об’єкти пересувної торгівлі, встановлені з порушенням вимог відповідних нормативних актів на станціях, у підземних переходах у радіусі 20 метрів від входів та виходів зі станцій Київського метрополітену.

В штабі звернули увагу на те, що денний пасажиропотік київського метро сягнув майже 1,5 мільйона пасажирів, а тому в столиці потрібні “додаткові заходи безпеки пасажирів”. Виявляється, що:

МАФи та інші об’єкти торгівлі, встановлені у підземних переходах та поблизу виходів зі станцій метрополітену суттєво впливають на рух і безпеку пасажирів, заважають під’їзду до станцій спецавтотранспорту та ускладнюють організацію виконання мобілізаційних заходів.

Фото: zn.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button