Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Український дім

Український дім

Завтра розпочнуться ремонтні роботи в Українському домі.

Головна мета – оновити приміщення всередині будівлі, які займають площу 3500 кв м. Роботи відбудуться за допомогою представників однієї з сотень Майдану, які тут проживали, а також співробітників будівлі.

Директор будівлі, Юрій Стельмащук раніше зазначав: “До Дня Незалежності ми хочемо замінити розбиті вікна, встановити камери стеження, побілити стіни, замінити ковролін і провести ремонт у всіх туалетах, оскільки користуватися ними практично неможливо. Меблі (столи, стільці, тумбочки), якими користувалися активісти, ми вичистимо, відмиємо і повернемо в кабінети”

За словами директора, частково проведення ремонтних робіт спонсорують меценати. У майбутньому окрім виставок тут планують проводити прийом послів, зустрічі президентів.

Нагадаємо, що з 26 січня в Українському домі поселилися представники Майдану. Вони облаштували тут житлову зону, бібліотеку та столову.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button