Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Асоціація велосипедистів Києва на запит Департаменту містобудування та архітектури КМДА запропонувала рекреаційний велосипедний маршрут містом.

Маршрут має загальну довжину 52 кілометри. Він пролягає через Європейську площу, Труханів острів, острів Муромець, озеро Алмазне, парк Перемоги, Гідропарк і Набережну. Таким чином, охоплюючи велику частину міста, він може бути зручним для туристів. Крім того, пролягаючи, в основному, по лівому берегу, шлях є здебільшого рівним, без пагорбів. А тому є комфортним для велосипедистів-початківців, а також для тих, хто використовує ровер виключно для активного відпочинку.

Ширина велодоріжки має скласти три метри. Вартість облаштування маршруту довжиною 52 кілометри складає 49 645 тис. гривень.

АВК запрошує всіх велосипедистів взяти участь в опитуванні на сайті Асоціації велосипедистів Києва, аби з’ясувати, чи відповідає вказаний маршрут потребам мешканців міста для активного відпочинку на велосипеді.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button