Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10476588_672626079473850_7971233772358319944_o

Наступного тижня кияни, які працюють, об’єднаються, аби довести на практиці, що Київ – велосипедне місто.

Кількість велосипедистів у Києві зростає. Хтось їздить на велосипеді лише на вихідних, побоюючись автомобілів, а хтось – кожного ранку на роботу. Асоціація велосипедистів Києва 16-го вересня організовує флешмоб “Велосипедом на роботу” аби показати, як можуть виглядати вулиці міста, по яких проїжджає безліч велосипедистів.

Учасники зустрічаються у пунктах збору, організованих у кожному районі – виділені червоними мітками на карті о 7:30. Далі їдуть у колонах на чолі з волонтерами АВК до Майдану Незалежності, де п’ють каву та снідають, а потім роз’їжджаються по своїх офісах.

Організатори дозволяють запропонувати власну точку для старту, відмітивши її на карті зірочкою та запросити із собою друзів. У такому випадку до вас також можуть приєднатися інші велосипедисти. Вирушати рекомендуть з 7:00 до 9:00. Крім того на карті можна зазначити, куди ви їдете та прокласти маршрут.

Мапа:

Фото: Критична Маса

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button