Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У скейт-парку “Гавань” в Києві пройде фестиваль кастом культури – Kyiv Kustom Kulture fest. Сюди прибудуть учасники з усієї України, а також Білорусі та Росії, аби представити автівки, мотоцикли та велосипеди, зроблені власноруч. Це єдиний фестиваль кастом культури в Україні.

Про фестиваль

Перший Kyiv Kustom Kulture fest пройшов у квітні 2013 року в галереї “Лавра”, де протягом дня тривала виставка. Але програма заходу була розрахована на три дні включно з велокруїзами по Києву. Незмінні організатори фесту – клуб Pride Kustoms.

Серед учасників цього року: Car Customs з Одеси, GEM Workshop з Києва, Сергій Ткаченко, Park Road з МІнська зі своїм проектом “Снєгірь”.

Відвідувачі зможуть побачити масштабну виставку автомобілів, велосипедів та мотоциклів, зроблених вручну, а також презентації робіт художників-пінстрайперів.

[metaslider id=1456]

Мета

Фестиваль об’єднує людей, зацікавлених у створенні автомобілів, мотоциклів та велосипедів; майстрів, які займаються авторським розфарбовуванням, пінстрайпінгом чи аерографією, а також глядачів, які захоплюються кастом культурою чи хочуть дізнатися про неї більше. Фестиваль створює платформу, де можна познайомитися з однодумцями та обмінятися досвідом.

Програма

– виставка кастом автівок (classic, hot-rod, custom)

– виставка кастом мотоциклів (chopper bobber, cafe-racer)

– виставка велосипедів (tuning, full custom, fixed gear)

– художня експозиція (pinstriping, сustom paintjob)

– чоловічі та жіночі стрижки (barbershop & hairdo)

– виступи музичних гуртів (“Руки’в Брюки” и Smokin’ Ace and his Jungle Rhythms)

– танцювальний майстер-клас (swing dance)

– шопінг зона (Kapkan Store, Riotdivision, Syndicate)

На фестивалі працюватиме фудкорт і барбершоп Tommy Gun.

 13 вересня

Скейт-парк “Гавань”

12:00- 18:00

вхід: 35 грн

Фото: Алла Мороз, Pride Kustoms Bicycle Club, flickr user ATOMIC Hot Links.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button