Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
велоекскурсія КМДА

Асоціація велосипедистів Києва проведе велосипедну екскурсію для працівників КМДА та депутатів Київміськради, повідомляє АВК.  З цього заходу розпочнеться Європейський тиждень мобільності, який триватиме з 16 по 22 вересня.

Європейський тиждень мобільності присвячений розвитку розумного транспортного руху у містах. Проводиться щороку у понад 2 000 міст Європи, аби показати, що використання приватних автомобілів слід зменшувати, а кількість громадського транспорту, велосипедів і пішохідних зон на дорогах – збільшувати. Київ приєднується до Європейського тижня мобільності учетверте. День без авто, який проходить 22 вересня, кияни проводять всьоме.

Мета заходу у тому, аби учасники могли подивитися на Київ з незвичного боку, відчути себе велосипедистом, зіштовхутися з труднощами, які знайомі кожному велосипедисту на дорозі, та подумати над способами їх усунення.

Маршрут: Хрещатик – Богдана Хмельницького – Володимирська – Михайлівська площа – Десятинна – Пейзажна алея – Львівська площа – Смирнова-Ласточкіна – Верхній вал – Житньоторзька – Притисько-Микільська – Сагайдачного – Ігорівська – Поштова площа – Володимирський узвіз – Хрещатик.

Екскурсію проведе Ірина Бондаренко, координаторка Асоціації велосипедистів Києва. Супровід надаватимуть активісти Асоціації. Щоб взяти участь в екскурсії, потрібно зареєструватися, написавши листа на [email protected] з темою «Велоекскурсія». Кінцевий термін реєстрації – 15 вересня, 10:00.  З 10:30 у місці збору працюватимуть веломеханіки, які зможуть налаштувати велосипеди учасників та накачати колеса.

Місце: вулиця Хрещатик, 36

Час: 16 вересня, збір о 10:40, старт о 11:00

фото: flick user S. Van Deman

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button