Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці проведуть тендер на забезпечення пасажирських перевезень на майже 100 міських маршрутів та планують запровадити єдиний електронний квиток на всі види громадського транспорту.

Транспортний тендер

Marshrutka_kiev (1)

Конкурс на заміщення маршрутів проведуть, так як наразі строк дії договорів укладених з більшою частиною перевізників вже закінчився. Для підвищення рівня комфорту та покращення якості транспортних послуг у столиці зараз розробляють додаткові умови для участі у тендері.

Організатори запевняють, що тендер на пасажирські перевезення буде проведено максимально прозоро й відкрито, щоб обрати “насправді найкращі організації, які зможуть забезпечити комфорт для киян”. Конкурс відбудеться у найближчі 2 місяці. Умови участі в тендері заявлять за 2 тижні.

Визначати, хто з підприємців зможе забезпечити киян якісним транспортом, буде конкурсний комітет, який складається з представників органів виконавчої влади та громадських організацій. КМДА планує укладати договори з переможцями конкурсу серед перевізників на максимальний строк – 5 років.

Єдиний електронний квиток

edinij_proezdnoj_1983_fevral (2)

Про запровадження нового проїзного документу заявив мер Києва Віталій Кличко, звітуючи про перші 100 днів своєї роботи. Квиток буде запроваджено для всіх видів громадського транспорту столиці.

За словами мера, за рахунок автоматизації процесу обсяг збору виручки має збільшитися на 20-30%, а відсоток коштів, які витрачаються на обслуговування кас, касирів та інших працівників, зменшиться з 30% до 8%. Кличко наголосив, що завдяки автоматизації влада зможе повністю виключити людський фактор із процесу збору коштів, і запобігти випадкам крадіжок.

Він запевнив, що проект “Єдиний електронний квиток” буде реалізовано повністю за інвестиційні кошти.

Фото: abali.ru, wikipedia.org
За матеріалами Українська правда. Київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button