Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
місячник з благоустрою

22 вересня в Києві розпочався осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану столиці, який триватиме до 21 жовтня.

Під час осіннього місячника комунальні служби міста здійснять заходи з благоустрою, поліпшать санітарно-технічний стан інфраструктури районів. Зокрема, відбудеться ремонт покрівель та фасадів будинків, вхідних груп. Також відремонтують та встановлять нові дитячі майданчики. Окрім того, у районах міста пройдуть роботи з відновлення твердого покриття доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, відновлено благоустрій після розриття на інженерних мережах. До належного санітарно-технічного стану планують привести підземні переходи та зупинки міського громадського транспорту.

Ремонтно-відновлювальні роботи торкнуться зелених насаджень, водойм та їх берегів, освітлення вулиць, внутрішньоквартальних проїздів та входів до будинків. До участі у виконанні запланованих заходів осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста буде залучено працівників підприємств, установ та організацій району незалежно від форм їх власності та відомчого підпорядкування, а також громадськість.

Для контролю над проведенням робіт створять спеціальну комісію. Починаючи з першого жовтня, щотижнево комісією мають проводитися виїзні обстеження районів, під час яких членів комісії ознайомлять з проведеними роботами та проблемами в галузі благоустрою кожного району. Обстеження пройдуть за графіком:

01.10.2014 Шевченківський, Печерський
08.10.2014 Солом’янський, Святошинський
15.10.2014 Оболонський, Подільський
22.10.2014 Голосіївський, Дарницький
29.10.2014 Дніпровський, Деснянський
12.11.2014 Підсумкове засідання

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button