Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
demiivska

Міська влада реалізовує проект «Електронна бібліотека. Сучасне читання», аби вивести столичні бібліотеки на європейський рівень. Про це розповіла заступник київського міського голови з гуманітарних питань Ганна Старостенко, повідомляє сайт КМДА.

За підтримки Київської міської державної адміністрації на базі центральних міських бібліотек розпочато втілення проекту «Електронна бібліотека. Сучасне читання». Це один із кроків на шляху до розвитку столичних бібліотек та приведення їхнього рівня до європейського.

Старостенко повідомила, що до мережі інтернет зараз підключено близько 60% публічних бібліотек. Для реалізації проекту бібліотеки отримають електронні пристрої для читання – таких придбано вже 48. Робота у цьому напрямку продовжується. Загалом мережа публічних бібліотек столиці на сьогодні нараховує 139, у яких працює близько 1500 фахівців.

starostenko
Ганна Старостенко
заступник Київського міського голови

«Сьогодні бібліотеки вийшли далеко за межі своїх головних функцій і перетворилися на справжні центри спілкування молодих людей і більш досвідчених, представників різних професій; стали центрами розвитку дітей, доступу кожного до інформації. А ще – місцем зустрічі читача з улюбленим автором».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button