Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цими вихідними у Києві втретє пройде свято грузинської культури “Тбілісоба на Андріївському” за підтримки посольства Грузії в Україні.

Тбілісоба – це свято грузинської кухні, музики і танців. Тут можна буде заспівати і затанцювати разом з грузинами, спробувати справжні хінкалі й хачапурі, послухати прозу і поезію грузинських авторів, побачити роботи грузинських художників та самому спробувати сили у традиційних ремеслах. Крім того, четвертого жовтня всі охочі запрошуються взяти участь у встановленні рекорду України: під керівництвом грузинського шеф-повар Паати Кучави зліпити 1000 хінкалі.

10631158_696617573765866_5815519415972851295_o-(1)

Організацією Великого свята грузинської їжі в рамках «Тбілісоба на Андріївському» з грузинськими ресторанами міста займається київський ресторатор Дмитро Борисов. На святі можна скуштувати традиційні страви від іменитих шефів з Грузії: Шота Годердзішвілі, шеф-кухаря Hilton Kyiv, і Шота Двалашвілі з тбіліського ресторану «Маспіндзело», а також київських грузинських ресторанів «Чачапурі», «Глечик», «Ніка», «Лазіка».

Свято розпочнеться в суботу о 12:00. В цей день на великій сцені виступлять колективи «Іберіелі», «Іберія», дует «Сапераві», Ладо Донгвані, Давид Джіміташвілі, Кеті Шамугія. Спеціальні гості програми – Тамара Горгішелі та «Міклухо Маклай».

Час: з 4 жовтня, 12:00 до 5 жовтня, 22:00

МІсце: Андріївський узвіз

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button