Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В неділю у Києві відбудеться коворкінг сесія зі створення арт-простору у парку Наталка. Взяти участь у ньому можуть всі охочі та готові до співпраці кияни.

3672844

Парк Наталка розташований в Оболонському районі неподалік від Московського мосту і перебуває у занедбаному стані. Проектом з облаштування парку почали займатися місяць назад. Команда активістів складається з Григорія Мельничука (журналіст та урбаніст), Віталя Безгіна (арт-дироктор рекламного агенства), урбаніста Антона Фролова та Сергія Карандіна, який підготував альтернативний план благоустрою парку, організовує процес – Наталія Манюк.

maniuk

Наталія Манюк

координатор проекту

“Кінцева мета проекту – облаштування парку, зонування території для різних напрямків відпочинку. Мета – створити перший арт-простір у місті, де б регулярно відбувалися різні заходи: майстер-класи з різних видів творчості, арт-виставки, ярмарки, фестиваль вуличної їжі, облаштувати коворкінг центри, скейт та ролер дром, стіну з графіті, місце для барбекю, місце для тренувань домашніх тварин, місце для комфортного відпочинку з шезлонгами”.

Активісти зазнаачють, що зараз люди активно використовують простір парку, вони катаються на велосипедах, влаштовують пікніки, грають у бадмінтон та фрізбі.

5 жовтня

14:00 – 17:00

Оболонська набережна, 9

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button