Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В кінці жовтня у Києві розпочнеться осіння освітня програма Вільної школи журналістики. Свої лекції прочитають засновники, головні редактори і журналісти радіо “Аристократи”, телеканалів “Дождь” та Еспресо TV, журналів Esquire, Forbes, “Афіша”, а також The New York Times, BBC та багатьох інших.

школа-(9-из-61)

Освітній курс пройде вдесяте і триватиме з 30 жовтня по 2 листопада. Курс складається з 25 лекцій, семінарів та практикумів.

Освітня програма Вільної школи журналістики – це знайомство з ТОП-30 українських та зарубіжних головних редакторів, навчання створенню медіа-проектів та письменницькій майстерності.

Випускники зможуть пройти стажування та при нагоді працевлаштуватися у викладачів курсу. Більш ніж 70 випускників школи отримали роботу. Для  найбільш активних відбудеться поїздка редакціями і медіацентрами Європейського Союзу: Варшавою, Краковом, Берліном та Брюселем.

10636702_828421113848950_7987984930811482373_o

Лектори осінньої програми:

-Олексій Венедиктов, головний редактор “Ехо Москви”

-Михайло Зигарь, головний редактор телеканалу “Дождь”

-Ілля Красильщик, головний редактор журналу “Афіша” (до 2014), зараз створює медіа-проект разом з Галиною Тимченко в Латвії.

-Сергій Кривохарченко, редактор Esquire

-Євген Шпитко, головний редактор сайту “Forbes Україна”

-Зураб Аласанія, співзасновник “Громадське” та генеральний директор “Першого національного”

-Копірайтери Ольга Соломатіна (КоммерсантЪ) та Еліна Слободянюк автор “Настільної книги копірайтера”

Спеціальний гість – керівник всесвітньо відомої організації з розслідувань  корупції та організованої злочинності “Organized Crime and Corruption Reporting Project”, журналіст BBC і NBC Пол Раду (Paul Radu)

Записатися на курс можна тут. Детальний розклад лекцій можна переглянути тут.

Вартість: 1600 гривень за весь курс лекцій разом з необхідними освітніми матеріалами.

Час: 30 жовтня – 2 листопада

9:00 – 21:00

Місце: м. Київ, вул. Володимирська, 57 (Київьский будинок вчителя, будинок першого національного парламенту – Центральної Ради).

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button