Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Оболоні, недалеко від станції метро “Героїв Дніпра” демонтували 26 кіосків і протягом двох тижнів планують прибрати ще приблизно 80.

Міська влада почула громаду району, члени якої написали десятки скарг у міліцію та службу 1551. Депутат Київради від Демократичного Альянсу Галина Янченко спочатку принесла на засідання КМР 9 жовтня пацюків, яких ніби-то зловили на звалищі біля ларьків, а потім передала фото безладу й антисанітарії заступнику начальника Київської міліції, актуалізувавши тим самим питання на рівні міста.

Вже 13 жовтня працівники КП «Київблагоустрій» здійснили демонтаж 26 незаконно встановлених торгових точок вздовж ринку «Оболонь» поблизу метро «Героїв Дніпра». Про це повідомив директор підприємства Іван Кліпа. Протягом двох тижнів планується демонтувати ще близько 80 МАФів. Поблизу виходів з метро, у кругу, залишаться лише ті кіоски, власники яких отримали законне землевідведення, а таких, за словами Кліпи, тут одиниці.

obolon

Співробітники КП “Київблагоустрій” прибирають кіоски та сміття

«Після того як територія поблизу виходів зі станції метрополітену «Героїв Дніпра» буде прибрана, на ній, за ініціативою Оболонської РДА, буде облаштовано сквер», – сказав Іван Кліпа.

Він також відзначив, що роботи з демонтажу здійснювалися за сприяння Оболонського райвідділу столичної міліції, а також за допомогою бійців спеціального батальйону МВС України «Київ-1» та громадського об’єднання «Громадська варта Оболоні».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button