Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві 18-19 жовтня вперше пройде Kiev Food & Wine Festival. Організатори позиціонують подію, як гастрономічний open air фестиваль, метою якого є створення культури правильного вживання вина і гастроетики.

grape-barrell

На фестивалі буде чотири головних локації, у яких можна проводити час.

Винний маркет представить вина українських виноробів з усієї країни, а винні бутіки представлять вина Старого (європейські) і Нового Світу (США, Чилі, Нова Зеландія, Австралія, ПАР, Аргентина) з можливістю дегустацій. Організатори обіцяють вина, які не знайдеш на полицях супермаркетів в Києві, а отже є певний елемент ексклюзивності. Вина, представлені на фестивалі, в Києві можна скуштувати лише у ресторанах. Але ціна за пляшку, за словами організаторів, буде не вище 150 грн, а переважна кількість вин буде в ціновому діапазоні від 100 до 130 грн за пляшку. Партнером тут виступає винний магазин Wine Time.

Переважна кількість вин, представлених на фестивалі, буде в ціновому діапазоні від 100 до 130 грн за пляшку.

Гастро маркет буде представлений їжею, яка прекрасно поєднується з вином – від sea food до сирів та делікатесів.
У зоні майстер-класів українські винороби поділяться секретами виробництва вина, сомельє розкажуть про правильний вибір вина і його поєднання з продуктами, покажуть виробництво українського пармезану в мініатюрі, навчать, як з користю використовувати порожні винні пляшки, і багато іншого.
У зоні відпочинку гостей очікує атмосферна музика, ігри та комфортне розташування.

worlds

Фестиваль пройде у G13 project studio (Балтійський провулок, 23) – креативному кластері, який побудували на території колишнього склотарного заводу. Вхід вільний.

ukr-poster

 

За матеріалами flickr-юзер fraservalleypulse

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button