Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
kyivcity.travel

За адресою kyivcity.travel тепер можна забронювати готель, знайти місце для відпочинку або підібрати концерт.

Щоправда, сервіс бронювання готелів там не працює, список закладів харчування є дуже неповним, а концертів у календарі дуже мало, хоча й вибрані найголовніші події. Наразі профільне управління працює над наповненням сайту. Матеріали сайту доступні 4-ма мовами: українською, російською, англійською та німецькою.

Дизайн зроблений у яскравих кольорах, які є частиною гамми туристичного бренду міста, який був обраний на голосуванні та погоджений декілька років тому. Туристичний сайт є спільним проектом Управління туризму Київської міської державної адміністрації та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Також на цьому порталі можна ознайомитись з переліком київських музеїв, обрати туристичний маршрут, розібратись з транспортною системою міста або забронювати тур. Також управлінням туризму готується до виходу каталог ділової привабливості міста “Kyiv Meetings Planner Guide”. У КМДА сподіваються, що випуск каталогу сприятиме проведенню бізнес зустрічей, семінарів, конференцій, а також спонукатиме розвитку ділового туризму столиці, що в свою чергу збільшить потік туристів до міста Києва.

“Також найближчим часом запрацює мобільний додаток, що буде нести функцію мобільного гіда для туристів. Застосунок буде створено для мобільних операційних систем iOS та Android. Для користувачів соціальної мережі Facebook доступна сторінка міста Kyiv Tourism”, – повідомили у КМДА.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button