Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 8 по 9 листопада у Києві пройде 9 Фестваль Вуличної Їжі. Відтепер майданчик арт-заводу ПЛАТФОРМА стає постійним місцем проведення заходу.

Учасники та страви

DP0A7827

Цього разу організатори прагнуть працювати з новими форматами. Тому звичних учасників, які готують бургери та хот-доги, не буде. Гостям фестивалю хочуть запропонувати кухню з найрізноманітнших куточків світу.

В меню будуть: німецькі сосиски та мексиканські тако, азіатські спрінг-роли, ізраїльський шніцель, німецький каррівурст, японські дімсами, арабські самбусики, осетинські пироги та іспанська паелья, галицькі сирники та багато всього іншого.

Серед ресторанів будуть ті, що спеціалізуються на стравах або напоях з одного продукту. Наприклад, з качки, мідій, гранату або цукрової тростини.

Серед учасників з минулих разів, по словах організаторів,  будуть ті, біля яких збиралися найбільші черги.

Новинки

DSC_0164

Цього разу на фестивалі будуть фуд-траки – вуличні фургони з їжею. Така їжа популярна у країнах з м’яким кліматом, де містяни звикли їсти на вулиці у будь-яку пору року.  У таких фургончиках повар готує страву безпосередньо у вас перед очима.

Також для заходу готують спеціальні осінньо-зимові стенди.

Наразі організатори вже продумали місце для їжі, дитячого майданчика, лаунж-зони.

На території заводу встановлять столи для гри у пінг-понг та кікер, запросять діджеїв. Традиційно працюватиме нон-фуд маркет – місце, де можна придбати речі від український дизайнерів.

 

Час: 8-9 листопада, 11:00 – 23:00

Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА (паркова “Даринку”)

вул. Біломорська, 1

Вхід: для дорослих – 25 гривень

        дітям, молодшим 16 років – безкоштовно

Частину зібраних коштів організатори традиційно віддадуть на потреби української армії та на слуховий апарат дівчинки Фросі Сімакової.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button