Фестиваль Вуличної Їжі змінює свій формат

Дата публікації: 30.10.2014 Розділ: Дозвілля

З 8 по 9 листопада у Києві пройде 9 Фестваль Вуличної Їжі. Відтепер майданчик арт-заводу ПЛАТФОРМА стає постійним місцем проведення заходу.

Учасники та страви

DP0A7827

Цього разу організатори прагнуть працювати з новими форматами. Тому звичних учасників, які готують бургери та хот-доги, не буде. Гостям фестивалю хочуть запропонувати кухню з найрізноманітнших куточків світу.

В меню будуть: німецькі сосиски та мексиканські тако, азіатські спрінг-роли, ізраїльський шніцель, німецький каррівурст, японські дімсами, арабські самбусики, осетинські пироги та іспанська паелья, галицькі сирники та багато всього іншого.

Серед ресторанів будуть ті, що спеціалізуються на стравах або напоях з одного продукту. Наприклад, з качки, мідій, гранату або цукрової тростини.

Серед учасників з минулих разів, по словах організаторів,  будуть ті, біля яких збиралися найбільші черги.

Новинки

DSC_0164

Цього разу на фестивалі будуть фуд-траки – вуличні фургони з їжею. Така їжа популярна у країнах з м’яким кліматом, де містяни звикли їсти на вулиці у будь-яку пору року.  У таких фургончиках повар готує страву безпосередньо у вас перед очима.

Також для заходу готують спеціальні осінньо-зимові стенди.

Наразі організатори вже продумали місце для їжі, дитячого майданчика, лаунж-зони.

На території заводу встановлять столи для гри у пінг-понг та кікер, запросять діджеїв. Традиційно працюватиме нон-фуд маркет – місце, де можна придбати речі від український дизайнерів.

 

Час: 8-9 листопада, 11:00 – 23:00

Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА (паркова “Даринку”)

вул. Біломорська, 1

Вхід: для дорослих – 25 гривень

        дітям, молодшим 16 років – безкоштовно

Частину зібраних коштів організатори традиційно віддадуть на потреби української армії та на слуховий апарат дівчинки Фросі Сімакової.

Опублікувати в соцмережах

Підтримати проект

Підписуйтесь на розсилку і щотижня отримуйте наші найкращі публікації до себе у поштову скриньку. Обіцяємо не спамити!