Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
кінотеатр жовтень пожежа

Також міська влада винесе на громадське обговорення проект відновлення кінотеатру.

У п’ятницю, 31 жовтня, о 10:00 в Колонній залі КМДА відбудуться збори депутатів Київради. На засіданні планується розглянути питання щодо якнайшвидшої реставрації кінотеатру «Жовтень», приміщення якого постраждало від пожежі, та відновлення його роботи.

Мер Києва заявив, що «Жовтень» залишиться у комунальній власності та належатиме громаді Києва. Віталій Кличко зазначив, що столична влада два дні тому підготувала проект рішення про передачу «Жовтня» в оренду трудовому колективу.

Проект реставрації кінотеатру також буде винесено на обговорення експертів та громадськості. Про це в прямому ефірі на ТРК «Київ» повідомила заступник голови КДМА Ганна Старостенко.

ганна старостенко заступник з гуманітарних питань
Ганна Старостенко
Заступник голови КМДА з гуманітарних питань

«Міська влада обов’язково виноситиме на обговорення з громадськістю та фахівцями питання, як має виглядати кінотеатр «Жовтень» після його відновлення та реконструкції. На жаль, сама будівля не є пам’яткою архітектури місцевого значення, оскільки її кілька разів добудовували».

Фото tsn.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button