Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
wifi-gratuit-metro-parsien

Переможцем конкурсу з інвестування створення WiFi мережі в київському метрополітені для надання телекомунікаційних послуг затверджено товариство з обмеженою відповідальністю «Фідомобайл».

Читати текст розпорядження.

Згідно з документом, Департамент економіки та інвестицій КМДА укладе інвестиційний договір з переможцем конкурсу та замовником будівництва – комунальним підприємством «Київський метрополітен».

На сайті КМДА стверджується, що реалізація проекту дозволить наповнити міський бюджет для розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. В проект планують інвестувати 100 мільйонів гривень.

Завдяки встановленню Wi-Fi на станціях, у вагонах метрополітену та тунелях, пасажири метрополітену матимуть змогу користуватись мережею Інтернет. Компанія забезпечить в метро повне покриття wi-fi – від ескалаторів і платформ до тунелів і вагонів. Мережа буде обладнана на 52 станціях і 67,5 км лініях метро Києва, а також в 744 вагонах. Користувачам надаватимуть безкоштовні сервіси, а також платні преміум-послуги.

hauliДжефф Хаулі
Генеральний директор “Фідомобайл”

«Ми маємо намір впровадити повне покриття wi-fi в метро. Жителі Києва зможуть працювати в дорозі, дивитися телебачення онлайн, читати новини і робити в мережі всі ті ж звичні дії, що і з інтернетом вдома або на роботі. Ми додатково забезпечимо метрополітен системами відеоспостереження на станціях і в рухомому складі, що підвищить безпеку пасажирів і знизить ризики вандалізму та інших правопорушень».

За умови злагодженої роботи та сприяння з боку міської влади та керівництва Київського метрополітену “Фідомобайл” готовий показати результати вже в 2015 році.

Раніше Джефф Хаулі працював на посаді технічного директора компанії МТС Україна.

За матеріалами Українська правда. Київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button