Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Власники та дизайнери магазину хочуть зробити голосування за найкращий фасад у себе на сайті, щоб ухвалити рішення, яке б задовольняло і їх, і киян.

Розробником одразу декількох проектів фасаду є італійський дизайнер меблів Джорджіо Сорессі. Він також співпрацював з керівництвом магазину під час розробки дизайну інтер’єру Центрального Будинку Меблів.

[metaslider id=3252]

Будівля магазину побудована у 1984 році за проектом архітектора Наталі Чмутіної. Для Києва ця споруда є унікальною через свій архітектурний стиль та важливою для ансамблю бульвару Дружби Народів.

Наразі тривають ремонтні роботи фасаду будинку – старе скло замінюють новим, його ставлять під невеликим кутом. Наріжним каменем для власників та адміністрації магазину є вхід до будинку, який хочуть зробити помітним для очей покупців, але у той самий час який би відповідав архітектурному стилю та рішенням решти будівлі.

Girgio
Джорджіо Сорессі

дизайнер

«Головна проблема із входом у будівлю – знайти вірне комунікаційне рішення, яке б відповідало існуючій архітектурі та функціональному призначенню. Це магазин, і повинно бути видно, що це магазин. Але обов’язково треба поважати інженерні та архітектурні рішення, відштовхуватись від них».

Приклади ескізів:

[metaslider id=3262]

Представники адміністрації закладу стверджують, що узгодили зміни у фасаді з місцевою владою. За 2014 рік вони витратили на ремонт близько мільйона гривень, хоча дохід за цей період впав приблизно на 30%. І власник, і дизайнер, і адміністрація магазину є відкритими для діалогу з експертами, громадськістю.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button