Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Screen-Shot-2014-11-11-at-10.03.45

На засіданні постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування, яке відбудеться у вівторок, 11 листопада, депутати розглядатимуть питання передачі землі у Пущі-Водиці ПАТ “Завод “Ленінська кузня”. Про це йдеться в порядку денному засідання, який у вільний доступ виклала депутат Київради від партії “Демократичний Альянс” Галина Янченко. Про це пише видання “Свідомо“.

Текст порядку денного.

Мова йде про 2,68 гектарів землі піонерського табору “Юнга”, який розміщений на Міській, 9.

Землю планують передати (питання стоїть в розділі “Розгляд кадастрових справ (надання/передача) в оренду – на 25 років – для створення дитячої юнацької спортивної школи “Міжнародна тенісна академія”.

На сайті Академії зазначено, що споруда розташована в унікальній природні зоні Пуща-Водиця. Власники обіцяють 19 тенісних кортів на території з трьома різними видами покриття, а також тренажерний зал, басейн, гуртожиток для студентів та багато іншого.

Минулого року Київрада вже голосувала за дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки. Цього разу вже хочуть передати землю.

Власниками ПАТ “Завод “Ленінська кузня” нині є дві фірми. Одна з них – ПАТ “Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Прайм Ессетс Кепітал” – володіє 82% акцій.

“Прайм Ессетс Кепітал” – фірма президента Петра Порошенка. Він досі значиться її засновником. Нагадаємо, що Петро Порошенко, висуваючи свою кандидатуру на пост президента країни, обіцяв продати свій бізнес.

Ескіз будівлі з сайту ITA.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button