Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На цих вихідних у Києві на території арт-заводу ПЛАТФОРМА відбудеться фестиваль кави – Artisan Coffee Festival. Захід організовують проект “Уличная еда” та компанія Coffee in Action. На одному майданчику прагнуть зібрати найкращих професіоналів у царині кави і познайомити гостей з останніми тенденціями у світі кави, надати можливість кожному спробувати напій, приготований різними способами, а потім навчити основам майстерного кавоваріння.

10487482_676450429142869_9158481515584195067_n

На фестивалі облаштують лаунж-зону з пуфиками та музикою та дитячий майданчик. У сусідній секції можна буде спостерігати за майстрами lattе-арту та замовити їм малюнок за власним бажанням. Також організатори відкриють невеличку бібліотеку, де гості зможуть придбати книги з історії та теорії приготування кави.

Учасники

Участь у фестивалі візьмуть 20 кав’ярень з різних куточків України. Серед них: київські One Love Espresso Bar та Будинок кави “Лондон”, харківський “Кофеин”, львівський “Світ кави” та інші. Крім того кожна з-поміж кав’ярень учасниць на одну годину стане господаркою на кава-барі і продемонструє, на що здатні її бариста.

Програма

10731200_372440702914760_1189086916884114758_n

Британець Гвілім Девіс, переможець World Barista Championship 2009 прочитає лекцію про основи майстерності бариста. Кожен відвідувач фестивалю зможе скуштувати каву, власноруч приготовану Гвілімом.

Вадим Грановський, чемпіон UK Cezve Championship із заварювання кави в джезві, засновник компанії Coffee in Action прочитає лекцію про те, як приготувати каву в джезві. До того ж, разом із сомільє Олегом Кравченко вони проведуть майстер-клас, на якому продемонструють, що кава і вино чудово доповнюють одне одного.

На фестивалі можна відвідати допрем’єрний показ документальної стрічки “A Film About Coffee”.

В коктейльному барі Artisan Coffee Festival продаватимуть фірмові коктейлі на основі ігристого вина та кави.

Brunch-FR

Меню для майданчика “Бранч” складають найкращі 30 точок з вуличною їжею. Окрім солодощів тут представлять і гарячі страви, які чудово смакуватимуть до кави. Тут будуть традиціні сніданки народів світу – німецькі, французькі, англійські та українські.

Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА

вул. Біломорська 1, 10 хвилин пішки від станції метро “Лісова”

Час: 29-30 листопада

       12:00-22:00

Вартість : 40 грн, дітям вхід вільний

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button