Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У грудні у Києві відбудеться пеший Kyiv Music Market. Захід організовує команда фестивалю “Джаз Коктебель” в партнерстві з арт-заводом ПЛАТФОРМА та фестивалем “Уличная еда”.

1507761_742455432512831_3329326986689290030_n

На фестивалі працюватиме маркет, де продаватимуть вінілові платівки та музичний мерчендайзинг. Київські дизайнери та молоді бренди одягу представлять свої проекти колаборації з музичними виконавцями.

Атмосферності додасть й барахолка, на якій продаватимуть старі платівки, грамофони, рідкісні музичні інструменти, а також книги та журнали.

Крім того функціонуватиме окремий простір для прихильників вінілу. Тут можна буде поспілкуватися з колекціонерами.

На майданчику Koktebel Jazz Fest Official Shop представлять фірмові фестивальні футболки та іншу продукцію, яка зібралася за довгий час існування фестивалю.

Як блог працюватиме сторінка фестивалю у Facebook. Тут розміщуватимуть анонси учасників та фотозвіти.

SaZzdQFHSQKyzCjzgGC9_1-2

Олександр Матвєєв, координотор Kyiv Music Market :

“Основна мета і головна відмінність фестивалю – те, що в ньому візьмуть участь, окрім музикантів ще й ентузіасти, колекціонери, меломани, експерти у царині музики. Вони представлятимуть свої проекти, музичну продукцію, проводитимуть майстер-класи та читатимуть лекції.”

МІсце: арт-завод ПЛАТФОРМА, 
вул. Біломорська 1, 10 хвилин пішки від станції метро “Лісова”
Час: 13-14 грудня
Фото на головній: flickr-user À Beira

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button