Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
krukov

Київська міська державна адміністрація планує в січні 2015 підписати договір з Крюківським вагонобудівним заводом на модернізацію близько 60 вагонів для київського метрополітену. Про це заявив заступник голови КМДА Ігор Ніконов. За його словами, модернізація вагонів буде проходити за кошти, отримані від Японії в рамках Кіотського протоколу.

Вагони мають надійти у розпорядження метрополітену протягом наступного року. За вимогами японців, роботи мають бути завершені до жовтня 2015 року. Нагадаємо, що 95 модернізованих Крюківським заводом вагонів вже працюють у Києві. Від старих вагонів там залишився, фактично, тільки кузов. Пасажир може легко відрізнити їх – після модернізації там встановлені пластикові помаранчеві крісла.

Фото: segodnya.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button