Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві на арт-заводі ПЛАТФОРМА облаштують Новорічне містечко. Воно працюватиме з 13 грудня до 11 січня.

Для дорослих тут встановлять триметрову снігову гірку з трасою, завдовжки 30 метрів, з якої можна буде з’їзжати на санчатах. А для дітей облаштують меншу гірку з трьома спусками.

Крім того, тут буде сніговий лабіринт та великі снігові скульптури; відбудеться виставка льодових фігур “Замороженные сны”, на якій представлять близько 30 виробів. Загалом для свята використають не менше 20 тонн снігу і льоду.

13

В Новорічному містечку продаватиметься їжа в окремих будиночках – тут розміститься близько 20 закусочних. Серед них будуть представлені і ті, що брали участь у фестивалі “Уличная еда”.

У Пряничному кварталі відбудеться арт-маркет. В одному місці збереться близько 60 майстерень, які представлять свої вироби за різними цінами. Неподалік облаштують дитячу зону, де малюків розважатимуть аніматори.

Кожного тижня організатори задаватимуть нову тему, наприклад, екстримальні види спорту. І всі майстер-класи та події будуть проводитися згідно з заданою тематикою.


Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА

Адреса: вул. Біломорська 1, 10 хвилин пішки від станції метро “Лісова”

Дата: 13.12.2014 – 11.01.2015

Вартість: 20 гривень у будні, 30 гривень у вихідні, дітям до трьох років – безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button