Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
1654346_790285581037005_150443312295152380_n

У вівторок, 16 грудня, за ініціативи міжнародного архітектурного фестивалю CANactions, відбудеться презентація «Міське планування з точки зору сталого розвитку та участі громад: досвід проекту reSITE», яка проводиться за сприяння Посольства США, Київського інституту міського розвитку, Ресурсного центру для випускників програм Уряду США (Американські ради) та Чеського центру.

Учасники проекту reSITE зосереджуються на стратегіях міського планування, присвячених громадському простору, набережним та міській мобільності, що є засобами модернізації міст. Веб-сайт проекту.

reSITE – це міжнародна платформа однодумців, що стоврена для співпраці усіх охочих зробити свої міста більш зручними та комфортними для життя.

reSITE вивчає реальні економічні, соціальні та екологічні цінності розумного проектування для розвитку міст. Наголос робиться на процесах та рішеннях у містах орієнтованих на людей. reSITE створює енергійне експертне середовище для консультацій з адміністраціями та громадянами про те, як стати справді сучасним містом. Результати reSITE поширюються регіональними та міжнародними засобами інформації, а налагоджений діалог дав можливість сформувати ефективні робочі групи для того, щоб досягти консенсусу щодо нових приорітетів оновлення міст у Чехії та навколишньому регіоні.

reSITE зосереджується на балансі між адміністрованим та низовим планування.
Робота ведеться з містом Прага задля розширення програм reSITE, а також з іншими містами у форматі консультацій в архітектурі, урбанізмі та новаорських потреб для міст. Сьогодні активно ведеться пошук міст-партнерів, а також інституцій та експертів, зацікавлених у розширенні програми reSITE.

Вівторок, 16 грудня 2014
18.30
Київ, вул. Б. Грінченка, 7
Будинок Архітектора (приміщення Архітектурного клубу)
Вхід вільний

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button