Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23460 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Закінчується розробка β-версії нової схеми для вагонів Київського метро. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляють «Агенти змін». Схему розробили згідно з побажаннями громадськості.

10858561_773414316028229_3484323519102800157_n

У новій схемі відбулися такі зміни:

— червона гілка відтепер наближена до географії (вона більше не повертає на північ);

— значно спростили лінії швидкісного трамваю (тепер вони позначені одним кольором, без зайвої деталізації);

— додаткова інформація (телефон, сайт, твіттер) відтепер розміщені в нижній частині, що дозволило посунути схему вгору (тепер у підвенної частини схеми менше шансів сховатися за головами пасажирів, що сидять перед нею);

— додали 9-й маршрут тролейбусу до Жулян;

— безліч інших правок у бік впорядкування та спрощення, які зробили схему ще більш зручною для побудови маршруту та читання.

Розробники схеми, окрім громадськості, радилися й з професійними фахівцями, такими як Михайло Кврішвілі (автор нової офіційної схеми транспорту Бостона, США), Кемерон Бут (автор нової офіційної схеми транспорту Вашингтону, США), Ілля Бірман, арт-директори Студії Лєбєдєва Сергій Стебліна та Людвіг Бистроновський.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button