Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться презентація на тему «Мистецтво в місті: зв’язки і розриви». Захід орагнізовує CSM.

10352750_10152483150542021_7596687176031480627_n

На зустрічі презентують pdf-публікацію «Мистецтво в місті: зв’язки і розриви», а також «SPACES. Cultural Public Sphere in Armenia, Georgia, Moldova and Ukraine», яку можна буде отримати безкоштовно. Організатори вперше покажуть фільм Андрія Дзюні про мистецько-соціальний проект «Канікули на районі», що тривав протягом липня 2014 року у спальному районі Позняки. Відбудеться прем’єра документального відео Надії Парфан «Абрикосовий сезон», знятого під час проекту «Канікули на районі». Присутніх ознайомлять з проектом «Архітектура спільного» на фабриці «Юність» до того, як вона стала центром гуманітарної допомоги Києва, про унікальний для України досвід роботи мистецтва в публічному просторі, про те, як це поняття набуло нової цінності і значень після революційних подій 2014 року.

CSM розповість про помилки і приємні «відкриття», які вони набули під час роботи з громадами міста в різних проектах. Поділяться власним досвідом успіхів і поразок з усіма, хто зацікавлений у роботі з міським простором.

«SPACES» – це міжнародний трирічний проект за участі незалежних мистецьких інституцій країн Східної Європи, фінансований Культурною програмою Східного партнерства Європейського Союзу. Це тривале дослідження публічного простору, серія мистецьких інтервенцій, дискусій, спільний пошук нових стратегій відновлення міських просторів завдяки мистецьким практикам та ініціативам.

«Канікули на районі» – це мистецько-соціальний проект, який досліджував типовий спальний район міста, працював з локальними ініціативами й змінював сприйняття мистецтва та публічного простору. У 2014 р. проект було підтримано Представництвом Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.


Місце: Mezzanine

Адреса: вулиця Нижньоюрківська, 31

Дата: 24 грудня

Час: 19:00-21:00

Вартість: Вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button