Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відкривається виставка “урбан скетчей”, швидких, завжди “живих” замальовок з натури: з вікна квартири, у кав’ярні, в парку, на вулиці.

Офіційно рух Urban Sketching був започаткований у 2007 році в Америці, іспанським журналістом Габріелем Кампанаріо. Однак онлайн-группа у Flickr швидко розрослась, вийшовши за межі інтернету і однієї країни.

Завітавши до Циферблату з 18 по 31 січня, ви зможете не лише переглянути роботи київських любителів міського скетчінгу і поспілкуватись з ними. Ви також почуєте розповідь про Urban Sketchers – всесвітню мережу творчих людей, які малюють хвилинні портрети міст, де вони живуть і подорожують.

Так як скетчі малюються і з’являються в мережі дуже швидко, вони можуть відображати останні події у світі, як це зазвичай роблять фотографії. Наприклад, 11 січня з’явилось багато малюнків з мітингів на підтримку французьких сатиричних коміксів Charlie Hebdo.

Урбан-скетчери з усього світу збираються на щорічні симпозіуми. Наприклад, така подія 2015 року відбудеться у Сингапурі. Рух “вуличних художників” є дуже популярним у світі і дає можливість показати свої роботи та місто, в якому живеш, навчаєшся чи працюєш. І не важливо, ти професійний митець чи любитель.

Група Urban Sketchers Ukraine у Facebook.

Facebook-івент.

[metaslider id=4929]


Місце: Простір “Циферблат”

Адреса: вул. Володимирська 49-А

Дата: 18 -31 січня

Час: 15:30

Вартість: Оплата за умовами простору


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button