Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У традиційний Четвер в рамках міжнародного архітектурного фестивалю CANactions виступить ініціативна команда проекту «Печерська для всіх!».

10933960_813622698703293_2301676337660762577_n

За останній рік в рамках проекту проведено міждисциплінарний воркшоп , соціологічне дослідження, екскурсії та обговорення за участі місцевих мешканців, громадських організацій та спеціалістів різних галузей. Проект ще триває, але вже може слугувати прикладом для реалізації інших міських ініциатив.

Печерська площа має низку типових для Києва проблем: хаотична торгівля та парковка, замала кількість пішохідних зон, відсутність місць для відпочинку, озеленень, зручностей, набридлива зовнішня реклама, комерціалізація простору. Печерська поступово зникає за нагромадженням корисних і не дуже споруд.

Доповідачі зі сфери урбаністики, культури, соціології та міської влади розкажуть про те, які зміни можливі на цій площі та про подальші плани щодо розвитку проекту.

Доповідачі:

Iuliia Popova – координаторка програми “Сприяння демократії” Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні, одним з напрямків якої є “партисипативна урбаністика”. Вивчала семіотику культури у Тартуському університеті. Розповідатиме про організаційну частину проекту.

Влодко Зотов – архітектор – урбаніст / Бюро іниціативной архітектури “Gypsy Architects”.

Розповідатиме про урбаністичний аналіз площі.

Ганна Бондар – архітектор / Департамент містобудування та архітектури м. Києва.

Розповідатиме про плани департаменту щодо проекту.


Місце: Будинок Архітектора (приміщення Архітектурного клубу)

Адреса: вул. Б. Грінченка, 7

Дата: 22 cічня

Час: 18.30

Вартість: Вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button