Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
maz107

Тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва зростуть з середини лютого.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, пише “Українська правда. Київ“.

За його словами, відповідне розпорядження КМЛА буде підписано у перших числах лютого, однак безпосередньо дату підвищення тарифів визначать самі перевізники.

“Ми дамо якийсь час киянам, щоб люди звикли”, – пояснив Ніконов.

Як відомо, Київська адміністрація пропонує підвищити тарифи на проїзд у комунальному транспорті у 2 рази: на метро та міську електричку до 4 гривень, на наземний транспорт – до 3 гривень за одну поїздку. Наразі триває громадське обговорення тарифів.

Як відомо, на початку січня з київськи х вулиць прибрали декілька маршрутів громадського транспорту, а також приблизно 100 одиниць рухомого складу.

Зекономити на проїзді можна буде лише, якщо купувати проїзні квитки. Запастися дешевими жетонами не вийде – після подорожчання проїзду сині жетони змінять на зелені і  обмінюватимуть їх два до одного.

Такий же принцип працюватиме і для кількості поїздок на безконтактних проїзних: якщо на картці було записано 10 поїздок, то з подорожчанням проїзду їх стане лише 5.

Однак, усі місячні проїзні на лютий діятимуть до кінця наступного місяця: доплачувати за них не доведеться.

“Хмарочос” писав, як у Центрі дослідження суспільства пропонують підвищувати ціни на громадський транспорт.

Фото: autocentre.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button