Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
1422373720-2953

МВС України проводить розслідування відносно посадових осіб будівельної компанії “Укогруп” під керівництвом Войцеховського А.П.

Зокрема, слідством встановлено, що даний громадянин відкрив кілька фіктивних фірм та з 2011 року проводить на території міста Києва незаконне будівництво кількох житлових комплексів, пише “Вечірній Київ“.

2013.07.2414h10m23s

Мова йде про забудови по вул. Руданського, 3А і 9-А, Стратегічне шосе, 53, вул. Харківське шосе, 19 і 19-А, вул. Світла, 3, вул. Олевська, 15, вул. Закревського, 42-А, вул. Ракетна, 24, бульвар Гашека, 20, 22, 24.

Також встановлено, що земля на яких будуються житлові комплекси “Мозаїка”, “Перлина Троєщини”, “Стародарницький”, “Сосновий бір”, “Затишний”, “Східні Ворота” відноситься до особливо цінної або має статус санітарно-охоронної зони.

Якщо вину буде доведено, то деяким посадовим особам компанії загрожує ув’язнення строком від 5 до 20 років.

FXEKA7E6x2o

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button