У Копенгагені триває конкурс на будівництво нової бібліотеки

Дата публікації: 5.2.2015 Розділ: Новини
10806260_455936401224795_2214748878687958914_n

Студія Sang-UK & Heeyun представила конкурсний проект будівлі нової бібліотеки в Копенгагені, спиралевидна форма якої прагне влитися в навколишній пейзаж з квітучими парками, приморською набережною та скандинавськими вулицями.

Громадський простір, лекційні та мультимедійні зали, книжковий магазин і затишне кафе розташовані на першому поверсі. Додаткова бібліотека та читальня знаходяться на другому поверсі, звідки відкривається панорамний вид на місто.

1526541_455936407891461_3280527856351185974_n

У скандинавській архітектурній традиції заведено робити хол у вигляді внутрішнього двору. А дах, засклені стіни тадвір утворюють єдину інтегровану систему. Ця система дозволяє вільно проникати сонячному світлу у будівлю, створюючи чудову атмосферу.

10407280_455936387891463_1056027307997355472_n

Проект реалізовується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Матеріали проекту можуть вільно передруковуватись іншими ЗМІ за умови посилання на оригінал публікації

Опублікувати в соцмережах

Підтримати проект

Підписуйтесь на розсилку і щотижня отримуйте наші найкращі публікації до себе у поштову скриньку. Обіцяємо не спамити!