Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Co-Working-Houston

На території Національного технічного університету «КПІ» планується побудувати науково-виробничий комплекс – Polyteco science city. Площа інноваційного містечка повинна скласти 25 гектарів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти, пише видання «DreamKyiv».

Очікується, що в будівлях Polyteco science city розмістять бізнес-інкубатор, лабораторії прототипів, високотехнологічні виробництва, лекторії, офісні приміщення, коворкінг-центр, готель та заклади харчування. База технопарку буде використовуватися для дослідницьких і конструкторських цілей, навчання студентів.

Також в рамках співпраці планується створення власної енергогенеруючої компанії. Вона повинна буде забезпечувати весь університет за допомогою відновлюваних джерел енергії. Для цього на території «КПІ» хочуть звести три теплові станції.

Вартість реалізації проекту, за інформацією ain.ua, становить приблизно $ 170 млн. Гроші на науковий парк повинні дати приватні інвестори, будівництво хочуть розпочати вже цієї осені. Нові корпуси з’являться вздовж швидкісного трамвая, вулиці Борщагівській. Реалізація цього проекту стала можлива завдяки партнерству КПІ, корпорації “Науковий парк «Київська Політехніка»” та компаній “Айланд менеджмент” і “Технології природи”.

За словами голови “Айланд менеджмент”, Богдана Андрейцева, на сьогодні фірма вже реалізувала проекти на загальну суму близько $ 45 млн. Проект технопарку зараз знаходиться на стадії ідеї, але його реалізація розпочнеться вже в найближчі кілька тижнів.

Фото: www.thevillagesuites.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button