Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці пройде третій міжнародний ярмарок велосипедів та аксесуарів до них. На окремих майданчиках діятимуть виставки «MOTOBIKE» та «ACTIVE SPORT», присвячені мототехниці та активному відпочинку. Їх представлять виробники та прокатники. Список учасників можна подивитись за посиланням.

Відбудеться змагання на міні велодромі «BikeExpo MiniDrome Cup». Це — перший в Україні майданчик, який збудували торік, вже незабаром він буде доступний для усіх. Брати участь можуть спортсмени лише на трекових велосипедах та з фіксованою передачею. У перший день змагатися будуть у рейтингових заїздах, у другий – у групових кубкових, а у третій вже визначать переможців з фіналістів.

1890619_846511182071839_6725311210380918943_o

Родини з дітьми можуть теж приєднатися до BIKE EXPO 2015. Тут пройде сімейний велодень «Ми Чемпіони». Брати участь у змаганнях зможуть діти від 2 до 12 років. Окрім спортивних ігор, вони матимуть змогу бавитися у настільні ігри та зробити аквагрім. Загальні правила до участі можна подивитись тут.

У програмі дитячих змагань:
– Змагання на самокатах і біговел;
– аквагрим та анімація від «Умпалумп»;
– настільні ігри;
– фотографії кожному учаснику та безкоштовний буфет від «Фішер Україна»;
– Нагородження команд переможців весняних та осінніх велоперегонів «Ми – чемпіони!» 2014 року.

Ще глядачі побачать фільм «Контакт» про екстремальний велоспорт. Знімальна команда S&B Films проїхала майже усю Україну, щоб розповісти про людей, які вже не бачать своє життя без двоколесого коня. У фільмі брали участь Валентин Попов, Василь Лук’яненко, Богдан Авращенко, Сергій Ричагов, Андрій Джибраіл тощо.

 


Місце: Міжнародний виставковий центр

Адреса: проспект Броварський, 15

Дата: 13-14 березня

Час: 10:00-19:00; 10:00-19:00; 10:00-17:30

Вартість: Мотобайк, Актив Спорт, Байк Експо 40 грн; Сімейний велодень для дітей до 16 років — безкоштовно, для дорослих – 54 грн.


Квиток можна придбати тут

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button