Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться хакатон енергетичної свободи — Hack4energy.

На цих вихідних у Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі, Тернополі та Рівному відбудеться Hack4energy — хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українців можливість заощаджувати на енергії, спільними зусиллями стабілізувати енергосистему, боротися з відключеннями та енергетичною окупацією. Організатори пропонують отримувати енергію зі зміни поведінки, з ввімкненої уваги, з простих звичок, які економлять гігавати електроенергії та мільярди кубометрів газу.

Screen-Shot-2015-03-12-at-11.33.32-AM

До участі в Hack4energy запрошують програмістів, дизайнерів, розробників соціальних ігор та мобільних додатків, спеціалістів з гейміфікації та поведінкової економіки, енергетики та технологій, психологів та соціологів, рекламістів та SMM-менеджерів, аніматорів та відео-продюсерів, журналістів та копірайтерів — всіх, хто можуть і хочуть стати агентами поведінкових змін в енергетиці.

Зареєструватися для участі можна на сайті.

На переможців чекають грошові призи, а найкращі команди зможуть представити свої проекти на Pitch Day 15 квітня в Києві та отримати менторську підтримку від Startupbootcamp Berlin.

Hack4energy – перший з циклу Хакатонів Енергетичної свободи, організований українською платформою енергетичних інновацій Greencubator та за підтримки кола небайдужих друзів та партнерів: Фонда Конрада Аденауера, компанії Телепортус, O2PR, Izolyatsia, Startup Depot, Академії Шаг, Innovation Box, Yaware, MagneticOne, Об’єднання Самопоміч, Дніпропетровської облради, Тернопільської міськради, Microsoft, Еремурусу, LvBS та спільноти волонтерів.

Довідка:

Greencubator — громадська організація, створена у 2009 році з метою розкриття та розвитку енергетичних талантів та просування енергетичної культури, енергоефективності та сталого розвитку. Greencubator реалізує проекти у сфері зеленого підприємництва, освіти, соціальних інновацій та медіа, спрямовані на розкриття можливостей відновлюваної енергетики та сталого споживання.

Серед проектів ГО Greencubator — цикл конференцій «Енергоефективні університети», «зелені номери» українських ділових видань, Smart Energy Forum, енергетичні табори EnergyCamp, енергетичні хакатони TeslaCamp, SmartEnergy Hackathon, SunnyDay, школа для журналістів Greencubator Media School та інші заходи.


Місце: Фонд ІЗОЛЯЦІЯ. Платформа культурних ініціатив.

Адреса: вул. Набережно-Лугова, 12

Дата: 13-15 березня

Час: захід триватиме 48 годин —з 16:30 13 березня до 20:00 15 березня

Вартість: Безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button