Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні у Києві відбудеться публічне обговорення програми, структури і плану створення громадської організації «Київський велотрек».

У обговоренні візьмуть участь представники Київської  міської організації Профспілок працівників фізичної культури та спорту України, Київської міської державної адміністрації, Асоціації велосипедистів Києва, Extreme Factory та інші.

10987358_1573992689511294_1179603370359024545_n

Останнє обговорення відбулося 26 лютого. Цього разу займатимуться метою і напрямками органа, який буде розвивати велотрек; механізмами взаємодії з владою; його майбутнім керівництвом, яке буде обиратися на конкурсній основі; структурою та документами тощо.

До розгляду виносяться наступні питання:
– Обговорення статутних цілей і напрямків діяльності майбутньої громадської організації, що займатиметься розвитком Київського велотреку (як центру велосипедної культури міста) та здійснюватиме громадський контроль за його майбутнім
– Можливі механізми взаємодії та впливу громадської організації на органи державної влади та місцевого самоврядування в питаннях, що стосуються велотреку
– Обговорення механізму призначення керівництва велотреку через процедуру відкритого конкурсу, який може організовувати і проводити громадська організація
– Розгляд різних варіантів структури громадської організації та різних варіантів статутних документів
– Погодження повноважень загальних зборів, наглядової ради, правління та керівництва громадської організації
– Попередній розгляд кандидатів до керівних органів та наглядової ради
– Створення робочої групи з підготовки статутних документів та проведення установчих зборів.

1800111_1576726325904597_7809144165154563944_o
Варіант організації внутрішнього простору велотреку (3D-візуалізація Антона Резнікова, за підтримки КиївРампБуд та Іллі Іванова)

Місце: Міжнародний центр культури та мистецтв (Жовтневий палац), Синя зала (2 поверх)

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні (Інститутська), 1

Дата: 19 березня

Час: 18:30

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button