Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У галереї «Лавра» 28 березня відбудеться UAmade fest Spring. Торік на заході було 7 тисяч відвідувачів та 130 учасників. Цього разу, як і минулого, гості зможуть посмакувати, побачити та придбати лише українські товари. Це один з перших фестів в Україні, де продають лише вітчизняні речі. Гарна нагода підтримати своїх виробників та привчити до цього своїх дітей.

11076107_402202336626920_669382205_n

Віктор та Софія Павлови

власники та керівники UAmade fest

«Ми створюємо майданчик, на якому об’єднуємо кращих українських виробників, салони, агенції та майстрів, щоб слово “українське” або ж скорочення UA означало щось більше, ніж тимчасовий тренд. Це стильно, якісно і модно, це весело і активно, а головне, щоразу по-новому. UAmade дає можливість підтримувати одне одного, купуючи у тих, хто працює сам на себе. Пишатися тими, хто зовсім близько.Підтримувати Своїх.

UAmade.com.ua — українські товари незалежних виробників. Своїм маркетом ми хочемо допомагати не великим конгломератам, а маленьким локальним брендам. Тільки на таких заходах можна купити унікальні, дизайнерські, більш якісні речі. Усе це — речі з душею. Нині складно, багато хто говорить, що корисно хоч якось відволіктися від того, що відбувається в країні: познайомитися з хорошими людьми, подивитися на класні речі, які надихають. Для нас це ще й благодійництво та підтримка. У нас буде близько 5 благодійних організацій (допомога діткам, тваринам, солдатам, біженцям). Результатом буде — суперовий настрій усіх гостей, успіх майстрів, підтримка одне одного».

Захід буде поділятися на декілька тематичних зон: затишність та гардероб, красивості, вкусняхи, дитинчата, благодійність, відпустка, кушанькі, ням-ням, весний дворик та спортивності. Дорослі та діти, вегетаріанці та м’ясоїди знайдуть собі заняття на час фестивалю. Гості скуштують різноманітну їжу: від бургерів на грилі до всіляких напоїв, пофотографуються, поліпшать настрій не тільки собі, а ще й своїм дітям та зможуть зайнятися благочинністю. Крім цього очікується дискотека з ді-джеями та ведучі.

11043153_398066103707210_8508178191226508210_n

Тематичні зони:

ЗАТИШНІСТЬ і ГАРДЕРОБ — ярмарок домашнього декору, дизайнерських речей і прикрас

КРАСИВОСТІ — місце, де феї зроблять весняний make up, укладання і заплетуть коси дівчатам, а майстри брадобреї підстрижуть бороди і укладуть волосся чоловікам

ВКУСНЯХИ — весняні солодощі на будь-який смак

ДИТИНЧАТА — містечко, де дітки зможуть відпочити і розважитися разом з нашими аніматорами, а батьки — розслабитися, почастуватися будь-якими напоями та смаколиками, насолоджуючись фестивалем з висоти другого поверху

БЛАГОДІЙНІСТЬ — можливість допомогти і підтримати діток, тварин і військових

ВІДПУСТКА — подорожі на будь-який бюджет

КУШАНЬКІ — дуже смачна здорова їжа для гурманів і цінителів: вегетаріанців, веганів та сироїдів

НЯМ-НЯМ — страви на грилі, бургери, локшина, салати, ароматні напої, смачні солодощі

ВЕСНЯНИЙ ДВОРИК — крутий мальовничий двір “мрія інстаграмера”. Чудове місце для пікнікового настрою та зустрічі з друзями (поруч з фуд кортами), а фотограф і якісне  освітлення забезпечать чарівні кадри. Найкреативніші фото, відмічені хештегом #UAmadeFest, отримають подарунки

СПОРТИВНОСТІ — фітнес, танці, йога.Саме час привести тіло в тонус і порозумітися з собою.


Місце: Київська міська галерея мистецтв «Лавра»

Адреса: вул. Лаврська, 1

Дата: 28 березня

Час: 11:00-19:00

Вартість: безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23413 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button