Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23390 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці відбудеться перший благодійний ярмарок «Велогараж». Тут можна буде купити велосипед або приладдя до нього.

11111

На благодійному ярмарку відвідувачі зможуть оновити велосипед або його дизайн, придбати запчастини, екіпіровку або велоаксесуари. Тут продаватимуться як нові, так і раніше використані.

10449948_654553437967941_8833061757496082122_n

Ольга Соборова
співорганізатор «Велогаража»

«Ініціатива народилася, коли ми почали думати, де взяти кошти на відновлення велотреку. І, практично, відразу ж виникла ідея ВЕЛОГАРАЖа. По-перше, це можливість залучати нових людей та громадськість до проблеми фінансування. А, по-друге, це популярний формат сьогодні. Тобто ми поєднали приємне з корисним. Результат ВЕЛОГАРАЖа і, власне, мета – зібрати гроші. Спрогнозувати обсяг, поки не можемо, оскільки це перший досвід».

«Велогараж» має кілька тематичних зон: активності, приватники, фуд корти та магазини. Вже відомі перші учасники. Це – майстерня Hard Ride, Ольга Кісельова (дизайнер та художник, буде розфарбовувати велосипеди), «Велоцентр Giant», магазин «Лідер Online», «BPS Company», «BikeUp!», «ВМС Україна» тощо. За гастрономічний відділ відповідає Павло Морозов (засновник кафе «Dragée»). Розважати гостей будуть ді-джеї (Анна Ковальська, Mamay та Олег Уманський). У зоні активності буде можливість відпочити, зіграти у настільний теніс та інші види спорту. Авторами ідеї ярмарку є Олександр Карпинський та Ольга Соборова.

Захід відбудеться на території київського велотреку. Частина зароблених грошей піде на його відбудову. Якщо ви приватник, то благодійний внесок потрібно буде сплатити з зароблених грошей. Для магазинів та фуд кортів він становитиме 1000 грн.

Зареєструватися можна тут.


Місце: Київський велотрек

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 58

Дата: 25 квітня

Час: 10:00-19:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button