Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Завтра, 16 квітня, у Києві відбудеться акція «Велосипедом на роботу», яку організовує АВК.

Велосипедом на роботу можна поїхати самостійно або долучитися до однієї з організованих районних колон. Колони прямують до Майдану Незалежності, де на учасників чекатиме невеличкий велосніданок. Також можна проїхати лише частину маршруту з групою, а далі повернути на роботу.

DSC07142

Можна також створити свою точку збору на карті. У такому разі, ви даєте згоду на те, що до вас можуть приєднатися люди, яким їхати з вами по дорозі. Залишайте свої контакти та чітко прописуйте місце і час збору. Карта оновлюється в режимі реального часу, на ній можливі зміни.

Інформація щодо руху колон:

Колони стартують у чітко зазначений час. Ви можете долучитися до неї по ходу руху, ознайомившись попередньо з маршрутом, що зазначені нижче та показані на карті.

Орієнтовний час приїзду колон на Майдан Незалежності – 8:15-8:30. Програма на фініші – з 8:00 до 9:30.

Правила руху в колоні:

У асоціації зазначають, що не буде супроводу ДАІ та перекриття вулиць, адже учасники лише їдуть велосипедом на роботу. У той час, радять звернути увагу:

  • Їдемо колонами по 10 людей у кожній, по одному в ряд, та виконуємо інші Правила дорожнього руху для велосипедистів. Показуємо усі повороти та зупинки рукою, аби інші учасники дорожнього руху були готові до наших маневрів. Поворот праворуч або ліворуч – витягнута в сторону відповідна рука, стоп – піднята вгору рука.
  • Їдемо обережно. Якщо якийсь водій хоче розірвати колону і протиснутися між нами – пропустіть. Якщо початок колони проїхав перехрестя, а у вас червоне світло – зупиніться, ми вас почекаємо за перхерестям.
  • Не випереджайте один одного, будь ласка, без нагальної потреби.
  • В колонах буде ведучий і замикаючий, в деяких – супровід по ходу колони.

Програма на фініші (Майдан Незалежності):

Для тих, хто перед початком робочого дня заїде поспілкуватися на Майдан, чекає така програма:

8:00-9:00 – приїзд, велосніданок (ранкова кава/чай і круасани); конкурси від партнерів (з подарунками від магазину “Gorgany.com Київ“, “Велотуру“, музичної спільноти Artskin)

8:30 – спільне фото

9:00-9:30 – музика і подальше спілкування

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button