Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться десятий фестиваль Вуличної їжі. На заході запрацюють 40 нових точок їжі, відкриється зона урбан спорту, з’явиться музична локація, а також будуть запрошені гості з Одеси.

10170993_515082215263101_5438166709476240415_n

Роман Тугашев

організатор фестивалю

«Цей фестиваль є знаковим не тільки тому, що він ювілейний, а ще ним ми відкриваємо новий сезон заходів на арт-заводі Платформа. Також варто відзначити, що з огляду на кількість активностей, виступів, зон відпочинку, фестиваль Вуличної їжі перестає бути лише місцем, де гості можуть випробувати поки ще нову для нашого споживача якісну вуличну їжу. Ми створюємо постійний майданчик для міського відпочинку в найрізноманітніших його проявах

Десять фактів про фестиваль Вуличної їжі:

111111111111111
  1. Усього – 80 точок їжі, половина з яких брали участь у попередніх заходах, наприклад, рибна екокрамниця «Черноморка» зі стравами з креветок і риби, а також мексиканські закуски та їжа з перчинкою від Me Gusta.
  2. 40 нових точок, таких як «Анчоус бар», «Від М’ясника з Любов’ю», Ham.Lo тощо. Наймолодших Свінка Пеппа нагодує бульйоном та сирниками, “Пенина заруба” навчить дітей змішувати колу з ментос и готувати бублики, а Churos пригостить десятьма видами какао.
  3. На арт-заводі Платформа з’явилась нова локація — Пьяцца. На ній 18 квітня буде виступати єврейський оркестр Pushkin Klezmer Band, а наступного дня — український гурт Brunettes shoot blondes. Концерти розпочинаються о 19:30.
  4. Музика на цьому не закінчується. Тут можна почути наживо Miles Babies, Sweetlo, A J і Cosmopolis.
  5. Відкриється Design Fashion Market з українськими брендами, такими як HOVANKY, Pion, vabi, КукБук, 5×23 feat BRATY, творча майстерня «Капелюх», Travel Map, WILD ONE WEAR и Truman Gifts та інші.
  6. Дитяча зона оновилася. З’явилися нові розваги, батут та 30 аніматорів.
  7. Відбудеться розпродаж дитячих іграшок та книг «Діти для дітей — Брокант». 19 квітня малеча і батьки зможуть купити нові іграшки, продаючи старі. У програмі — конкурс на найкреативнішу вітрину, творчі майстер-класи і фарбувальний марафон. Благодійний реєстраційний внесок становить 30 грн. Організатори — Блог Декрет і місто.
  8. Запрацюватиме зона урбан спорту та відкриється рампа для райдерів. Також відбудеться змагання Dream Park contest у дисциплінах зі скейтборду на BMX. Участь візьмуть 30 найкращих райдерів України. Призовий фонд складе 6000 грн. Також любителів видовищних видів спорту чекає онлайн трансляція змагань з Талліна Simple Session 2015.
  9. Для підтримки одеського настрою запрошений «Цимес маркет». На фестивалі буде працювати банда рекетирів на чолі з Мішкою Япончиком і єврейської матусею тіткою Цилею.
  10. Партнери Десятого фестивалю підготували конкурси та сюрпризи, серед яких Текіла bus, десятиметровий бар Jack Daniels, Speak Easy Мороша bar, Champagne Bar Oreanda, пивні бари Staropramen. Окрім цього, гості оберуть найкращу поп-ап закусочну у номінації Staropramen Street Foood Awards.

Місце: Арт-завод Платформа

Адреса: вул. Біломорська, 1

Дата: 18-19 квітня

Час: 11:00-23:00

Вартість: 25 грн.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button