Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відкриється перший маркет українських брендів «Всі. Свої». На заході будуть представлені 100 вітчизняних виробників одягу, взуття та аксесуарів.

11165958_404917769688288_834044386_n

Ганна Луковкіна

організатор маркету «Всі.Свої»

«Одного разу нам стало нецікаво відвідувати ці заходи (ред. – звичайні маркети). Одні й ті самі обличчя, впізнаванні принти, безкінечні футболки – нам хотілося більшого. У покупця могло скластися враження, що це і є вся українська мода. Але це зовсім не так. Ми зайнялись «збиранням» руками — і зараз у нашій базі близько 700 молодих брендів одягу, взуття та аксесуарів, з якими ми активно ведемо переговори щодо участі. Наша мета – показати максимально можливу кількість марок одягу в одному місці. У нас є все своє – набагато якісніше, цікавіше та, що вкрай важливо, дешевше, ніж західний мас-маркет. Наше головне завдання – донести цю думку до покупця, прищеплювати культуру споживання в Україні та поступово перевести покупця на український одяг».

Подія відбуватиметься в декілька етапів. Наприкінці квітня маркет відкриється. Потім він стане регулярним і буде проходити щомісяця. Кожного разу бренди не будуть повторюватися, щоб ознайомити покупців з новими марками і в результаті зібрати всіх. Серед учасників — уже відомі Letter K, Must Have, Mari Mir, Inside U, Begomsuda та інші.

Для того, щоб підтримати виробників і розвиватися, організатори планують проводити конкурси та акції. Уже тут можна виграти сертифікат на 1000 гривень.

Окрім шопінгу, можна буде відпочити на терасі, послухати музику та поїсти.


Місце: D12

Адреса: вул. Десятинна, 12

Дата: 25-26 квітня

Час: 10:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button