Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23479 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні у Києві покажуть фільм про урбаністику. В рамках Міжнародного Фестивалю Документального Авторського Кіно — Ukraine: International Documentari Festival 2015 відбудеться показ фільму «Пікадори» Аміра Ескандарі.

Schermafbeelding-2012-10-15-om-20.57.21

«Пікадори» – це фільм про міське середовище та його розвиток у Сан-Пауло, Бразилії. Четверо бразильців підіймаються на багатоповерхівки і залишають на них графіті, що критикують суспільство. Так вони залишають за собою слід та борються за свободу. Хто вони: художники, анархісти чи злодії? Дян, Вільям, Рікардо та Біското ризикують життям, щоб залишити слід в цьому світі. Фільм про боротьбу за свободу та право здійснювати мрії.

Країни виробники — Фінляндія, Данія та Швейцарія. Показ стрічки відбудеться українською о 19:30.

Також можна  переглянути фільм Яна Муща “Клята лисиця” про збереження природи о 16:30 англійською та о 18:00 прослухати лекцію “Розробка та втілення ідеї в кіно” Поліни Кельм.

Міжнародний Фестиваль Авторського Кіно — Ukraine: International Documentari Festival 2015 буде тривати до 27 квітня. Цього разу його темою стала досвід змін: особистих та суспільних. Програма висвітить нові підходи до різних ситуацій, досвід розвитку і гідного життя в неідеальних умовах. Для показу кінострічок на фестивалі IDFA (Амстердам, Нідерланди) відібрано 21 фільмів з різних країн світу, таких як Нідерланди, Естонія, Канада, Франція, Мадагаскар, Нова Зеландія та інші. Крім кінопоказів відбудуться майстер-класи з громадськими діячами, українськими письменниками та режисерами-документалістами.


Місце: Велика зала Культурно-мистецького центру Києво-Могилянської академії

Адреса: вул. Іллінська, 9

Дата: 17-27 квітня

Час: “Клята лисиця” 16:30, 18:00. “Пікадори” – 19:30

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button