Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Розробники повністю оновили карту українських стартапів та ІТ-компаній — Mapped in Ukraine. Відтепер на сайті працює новий функціонал — Jobs, за допомогою якого усі зареєстровані компанії і стартапи можуть безкоштовно розміщувати власні вакансії, прив’язані до міток на карті, повідомляє на своїй сторінці у Facebook  один з ідеологів проекту Ілля Кенігштейн. 

Screen-Shot-2015-04-24-at-2.22.26-PM

Mapped in Ukraine — карта українських стартапів, бізнес-інкубаторів, ІТ-компаній, венчурних фондів, R & D центрів, коворкінгів та багатьох інших.

Карта функціонує по принципу краудсорсингу, тобто кожен український стартап або компанія можуть додатися до мапи, вказавши адреси, опис проекту та необхідні посилання. Головна ідея полягає у тому, аби зібрати усіх українських гравців ІТ-індустрії в одному місці. Щоб наступного разу, коли хтось буде за кордоном шукати підрядника з аутсорсингу, або розмірковувати, у кого б інвестувати в Україні, була можливість знайти усіх на сайті однієї карти.

Мапа розроблена на базі ізраїльської Mapped In Israel і це — перший спільний україно-ізраїльський стартап. Зареєструвати свій проект можна за посиланням

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button