Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 28 квітня КП «Київпастранс» оголошує проведення відкритих торгів на закупівлю семи трамвайних вагонів, повідомляється на сайті КМДА.

2659140

Планується закупити сучасні вагони надвеликої місткості довжиною більше тридцяти метрів, з системою вентиляції, опалення і кондиціонування, з низьким рівнем підлоги та необхідним обладнанням для проїзду пасажирів з обмеженими можливостями. Максимальна швидкість таких вагонів буде не менше 70км/год. В облицюванні салонів та кабіні будуть використані екологічно чисті матеріали.

15df5f7d1130ff606d55934b34eb2479

Сергій Майзель

генеральний директор КП «Київпастранс»

«Наразі, трамвайний парк столиці знаходиться в занедбаному стані: з 418 трамвайних вагонів лише 39 – з терміном експлуатації, який не перевищує 10 років; 232 потребують оновлення, термін експлуатації яких перевищує 30 років; щорічна потреба міста – 50 вагонів. Ці сім нових вагонів будуть обслуговувати лінії швидкісних трамваїв» 

Пропозицію щодо до участі у відкритих торгах необхідно подати до 10:00 4 червня 2015 року за адресою: м. Київ, Подільський район, Набережне шосе, 2, 04070, каб. 301, Управління з питань закупівель КП «Київпастранс».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button