Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Є одна година, аби вийти з кімнати «Живим или мертвым». Але на цей раз доведеться ще й розкрити кримінальну справу, знайти вбивцю та здати його до СБУ.

Ви потрапляєте у кімнату з історією, де майже всі речі пов’язані між собою, як у комп’ютерному квесті. Тут нещодавно вбили людину, а слідчого, який розслідував справу викрали. Тож доведеться закічнити його справу, або програти.  Антураж нагадує детективні серіали про шпіонів різної епохи. Замки, коди, ланцюги, а згодом і тіло трупа у напівтемряві. Ця гра не лише розшевелить ваші мізки, а й полоскоче нерви. У якийсь момент складається враження, ніби з реальності вас перемістили у віртуальний світ.

[metaslider id=7774]

Протягом гри можна брати підказки. Але цікавіше самостійно з’ясовувати, на що варто звернути увагу, а що є лише відволікаючим елементом. Передевившись серіалів на кшталт «Лютера», «Шерлока Холмса» чи «Справжніх детективів», здається, що цю кімнату пройдеш на раз два. Так було, поки перед не з’являється безліч доказів та особових справ. Тут і розпочалися складнощі. Якщо не маєш значного досвіду гри у квести, краще приходити вчотирьох — колективний розум творить дива.

Кімната «Живим чи мертвим» розрохавана на пошук речей, встановлення взаємозв’язків між ними і на розгадування загадок. Вони, у свою чергу, мають логічний характер. Команда «Хмарочосу» пройшла гру за 57 хвилин та знайшла вбивцю. А як впораєтеся ви?

[metaslider id=7775]

Квест-рум “Quests.com.ua” знаходиться на вулиці Олеся Гончара, 25, поблизу метро Золотi ворота. Окрім «Живым или мертвым» тут постійно діють дві інші кімнати: «Вписка Брежнева» і «Шпион, выйди вон» та скоро вікдриється ще одна, також з хорор-мотивом. Називатиметься «Логово маньяка».

Замовити гру у будь-якій з кімнат можна на сайті Quests.com.ua. Організатори також будуть розігрувати 3 травня iPhone 6 серед усіх, хто зіграв у квест.

partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button